Liikuttavan upea Rautaveden Maraton- ja pikkujoulupäivä takana!! Onnittelut vielä kaikille juoksuun osallistuneille, itsensä voittajille!

Illan iloiset pikkujoulut pehmeine löylyineen, joulupukkeineen ja maittavine ruokineen kruunasi juhlapäivämme. “Naisjaosto” siivosi juhlapaikan aamutuimiin seuraaville käyttäjille, kiitos myös siitä!

Lenkkeily jatkukoon…

**********************************************************************************

UUDET UPEAT LIIKUTTAVAT TAKKI JA HOUSUT!

TAKKI KUVAN MUKAINEN, MUTTA HIHASSA SUOMI-LIPPU PAINATUS. TAKKI 80,- JA ASUUN SOPIVAT KOKONAAN MUSTAT HOUSUT 39,-. SAATAVANA MYÖS ERIKSEEN. MOLEMMAT HYVIN JUOKSUUN SOPIVAA KORKEALUOKKAISTA LAATUA.

****************

Terveisiä Aurajärven yhteislenkiltä. Oikealta Sini-Mari, Kari K, Nina, Outi, Unski, Katja, Markus, Juhani, Kari L ja Antti L.  Kuvan otti Pasi S. -65. 

****************************************************

VAIKKA HELLE HELLISI TAI SADE PIISKAISI KAIKKI MUKAAN YHTEISLENKILLE! Yhteislenkille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole aiemmin mukana olleet. Eli startataan sunnuntaisin Kesportilta klo 11.00 ja taatusti mukavan leppeää vauhtia! Ja myöskin joka keskiviikkona klo 18.00 …

*******************************************

Liikuttavat ry on vuonna 2003 perustettu hölkkä- ja kuntourheiluseura. Yhteislenkkejä, jumppaa, vaellusta, pikku talkoita, halukkaille matkoja erilaisiin juoksu- ja liikuntatapahtumiin sekä mukavaa yhdessäoloa - siitä kaikesta toimintamme koostuu. Liikuttavat kuuluu myös Suomen Veteraaniurheiluliittoon (SVU). Järjestimme menestyksekkäästi vuoden 2008 veteraanien SM-maastot Vammalan kauniissa järvimaisemassa. Se on suoritus, josta voimme olla ylpeitä!

Rauhalliset yhteislenkit ovat toimintamme peruskivi. Yhteislenkeillä mennään kaikille sopivaa vauhtia ja lenkin pituus sovitellaan myöskin kaikille sopivaksi. Yhteislenkit starttaavat Kesportilta sunnuntaisin klo 10.00 ja keskiviikkoisin klo 18.00. Tervetuloa tutustumaan!

Kesport K-M Järvinen
Heinon Leipomo
Kunnon Startti Oy
Neon Sport
Etelä-Satakunnan Puhelin Oy | ESP

Liikuttavat / Porukalla lenkkaria toisen eteen / Ylös