PIKKUJOULUINFOA LISÄTTY 20.10.

JUHLAPÄIVÄ LÄHESTYY!!!!

La 01.11.2014 on Liikuttavan hieno juhlapäivä. Rautaveden Maraton tarjoaa mahdollisuuden osallistua upeilla reiteillä joko kympille, puolikkaalle tai koko maralle, ja vielä liikuttavaan yhteistyökumppanuushintaan (kts. viesti alemnpana).

Jos jostakin syystä Sinulla ei ole juoksun aika, on Sinulla mahdollisuus päästä maratontunnelmaan mukaan Liikuttavien Vihattulan huoltopisteellä.

Päivän kruunaa Liikuttavat ry:n jäsenten pikkujoulu Sastamalan kaupungin rantasaunalla kaupungintaloa vastapäätä, Rautaveden rannassa.  Pikkujoulusauna (yhteissauna ja avanto!!)  lämpimänä klo 16-18.00.  Reurorantin raikkaina ruokailemme noin 18.30 alkaen. Myös joulupukki poroineen on luvannut piipahtaa paikalla (pukinkonttiin n. 5 € arvoinen paketti). Ohjemassa lisäksi ainakin Unskin “erikoinen”, arpajaiset sekä musiikkia jokaisen makuun. Keräämme paikanpäällä 10 €:n omavastuumaksun illan kulujen osittaiseksi peittämiseksi. TERVETULOA!

Ilmoittaudu huoltopisteelle sekä/tai pikkujouluun M-L:lle viimeistään ke 29.10.

TERVETULOA!! Tv. Liikuttavat ry:n hallitus!!!

**********************************************************************************

UUDET UPEAT LIIKUTTAVAT TAKKI JA HOUSUT!

TAKKI KUVAN MUKAINEN, MUTTA HIHASSA SUOMI-LIPPU PAINATUS. TAKKI 80,- JA ASUUN SOPIVAT KOKONAAN MUSTAT HOUSUT 39,-. SAATAVANA MYÖS ERIKSEEN. MOLEMMAT HYVIN JUOKSUUN SOPIVAA KORKEALUOKKAISTA LAATUA.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Rautaveden Maraton la 01.11.2014!!!

Vammalan Seudun Voima tarjoaa Liikuttavat ry:n juoksijoille 50 %:n alennuksen osallistumismaksuista kiitoksena talkooavusta maratonhuoltoon liittyen. Ilmoittautumiset suoraan osoitteeseen leila.salmi@kopteri.net

Osallistumismaksut tilille: VSV, Huittisten SP FI43 4456 1520 0726 60.

PS. Ja Maratonin jälkeen perinteinen Liikuttavien pikkujoulu kaupungin rantasaunalla!!!

****************

Terveisiä Aurajärven yhteislenkiltä. Oikealta Sini-Mari, Kari K, Nina, Outi, Unski, Katja, Markus, Juhani, Kari L ja Antti L.  Kuvan otti Pasi S. -65. 

****************************************************

VAIKKA HELLE HELLISI TAI SADE PIISKAISI KAIKKI MUKAAN YHTEISLENKILLE! Yhteislenkille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole aiemmin mukana olleet. Eli startataan sunnuntaisin Kesportilta klo 10.00 ja taatusti mukavan leppeää vauhtia! Ja myöskin joka keskiviikkona klo 18.00 …

*******************************************

Liikuttavat ry on vuonna 2003 perustettu hölkkä- ja kuntourheiluseura. Yhteislenkkejä, jumppaa, vaellusta, pikku talkoita, halukkaille matkoja erilaisiin juoksu- ja liikuntatapahtumiin sekä mukavaa yhdessäoloa - siitä kaikesta toimintamme koostuu. Liikuttavat kuuluu myös Suomen Veteraaniurheiluliittoon (SVU). Järjestimme menestyksekkäästi vuoden 2008 veteraanien SM-maastot Vammalan kauniissa järvimaisemassa. Se on suoritus, josta voimme olla ylpeitä!

Rauhalliset yhteislenkit ovat toimintamme peruskivi. Yhteislenkeillä mennään kaikille sopivaa vauhtia ja lenkin pituus sovitellaan myöskin kaikille sopivaksi. Yhteislenkit starttaavat Kesportilta sunnuntaisin klo 10.00 ja keskiviikkoisin klo 18.00. Tervetuloa tutustumaan!

Kesport K-M Järvinen
Heinon Leipomo
Kunnon Startti Oy
Neon Sport
Etelä-Satakunnan Puhelin Oy | ESP

Liikuttavat / Porukalla lenkkaria toisen eteen / Ylös