Rautaveden Maraton la 01.11.2014!!!

Vammalan Seudun Voima tarjoaa Liikuttavat ry:n juoksijoille 50 %:n alennuksen osallistumismaksuista kiitoksena talkooavusta maratonhuoltoon liittyen. Ilmoittautumiset suoraan osoitteeseen leila.salmi@kopteri.net 

Osallistumismaksut tilille: VSV, Huittisten SP FI43 4456 1520 0726 60. 

PS. Ja Maratonin jälkeen perinteinen Liikuttavien pikkujoulu kaupungin rantasaunalla!!!

*******************************

Nyt mahdollisuus testata kunto Cooperissa Kiikan urheilukentällä pe 29.08. klo 17.30.

Kaikki innolla mukaan ja tulosvertailuhan on vain oman kunnon tarkkailuun! 

****************

Terveisiä Aurajärven yhteislenkiltä. Oikealta Sini-Mari, Kari K, Nina, Outi, Unski, Katja, Markus, Juhani, Kari L ja Antti L.  Kuvan otti Pasi S. -65. 

****************************************************

VAIKKA HELLE HELLISI TAI SADE PIISKAISI KAIKKI MUKAAN YHTEISLENKILLE! Yhteislenkille ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole aiemmin mukana olleet. Eli startataan sunnuntaisin Kesportilta klo 10.00 ja taatusti mukavan leppeää vauhtia! Ja myöskin joka keskiviikkona klo 18.00 …

*******************************************

Liikuttavat ry on vuonna 2003 perustettu hölkkä- ja kuntourheiluseura. Yhteislenkkejä, jumppaa, vaellusta, pikku talkoita, halukkaille matkoja erilaisiin juoksu- ja liikuntatapahtumiin sekä mukavaa yhdessäoloa - siitä kaikesta toimintamme koostuu. Liikuttavat kuuluu myös Suomen Veteraaniurheiluliittoon (SVU). Järjestimme menestyksekkäästi vuoden 2008 veteraanien SM-maastot Vammalan kauniissa järvimaisemassa. Se on suoritus, josta voimme olla ylpeitä!

Rauhalliset yhteislenkit ovat toimintamme peruskivi. Yhteislenkeillä mennään kaikille sopivaa vauhtia ja lenkin pituus sovitellaan myöskin kaikille sopivaksi. Yhteislenkit starttaavat Kesportilta sunnuntaisin klo 10.00 ja keskiviikkoisin klo 18.00. Tervetuloa tutustumaan!

 

Kesport K-M Järvinen
Heinon Leipomo
Kunnon Startti Oy
Neon Sport
Etelä-Satakunnan Puhelin Oy | ESP

Liikuttavat / Porukalla lenkkaria toisen eteen / Ylös