VUOSIKOKOUS JA MUITA TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

27.1.2016

VUOSIKOKOUS JA MUITA TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

· 2.4. Lauantaina, pidetään Liikuttavien vuosikokous paikka tarkentuu vielä. Vuosikokouksen yhteyteen suunnitellaan myös liikunnallista aktiviteettia.

· 9.4. Lauantaina osallistumme Karhu-Viestiin, toivottavasti ainakin kolmen joukkueen voimin. Joukkueita kasaavat; Päivi Tryyki, Naisten Joukkue, Unto Peltoniemi, Seka-joukkue, Antti Lepistö, ns. Kilpa-joukkue. Tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva joukkue, jossa mukava juosta. Joukossamme on myös muutama tavoitteellisesti tosissaan juokseva ja siksi tämä kilpajoukkue haluttiin myös mukaan tänä vuonna. Pyrimme olemaan kaikille sopiva seura oli km vauhtisi sitten 3 min tai 7 min. Joten jos sinua kysytään juoksemaan älä epäröi. Ei myöskään tarvitse odottaa että kysytään, itsekin voi jo ilmoittaa halukkuutensa ja tarvittaessa kootaan 4. tai vaikka viideskin joukkue.

· 31.1. on Kotirataultrapäivä ja haastankin kaikki hiukankin asiasta kiinnostuneet mukaan. Matkat siis 50 km ja 25 km.

· 7.2. Vampulan Urheiljat ja Huittisten Latu ja Polku järjestävät 6. Harju-Hiihdon http://www.vampulanurheilijat.fi/hiihto/tapahtumat/5.-huittisten-harjuhiihto.php Hiihtomaastot ovat mitä parhaat ja ylpeänä voin mainita osallistuneeni tähän asti jokaiseen Harju-Hiihtoon.

Liikuttavat ry:n hallituksen puolesta Kari N.

Takaisin

Liikuttavat / Porukalla lenkkaria toisen eteen / Ylös