Liikuttavien jäsentiedote 2017

13.8.2017

Hallituksena vuonna 2017 toimivat seuraavat henkilöt: Kari Nieminen, pj; Päivi Tryyki, s; Pekka Nurmi, rh; Markus Huhdanpää; Antti Lepistö; Nina Rapeli; Anne-Mari Laurila

Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 20€, maksa tilille FI44 4456 0010 1268 95, 15.9.2017 mennessä

Tiedottaminen, kaikki tiedottaminen pyritään hoitamaan mahdolisuuksien mukaan sähköisenä versiona, myös jäsentiedote, kaikilla pitäisi olla nykyisin mahdollisuus lukea verkkosivuja ja emailia. Kotisivut uusitaan syksyn aikana koska meillä ei ole mahdollisuuksia päivittää täysin nykyisiä sivuja.

Toimintaa; yhteislenkit, keskiviikkoisin sekä sunnuntaisin, Keväällä järjestetty Helahölkkä, seuraavina tapahtumina ovat vuorossa:

Sastamalan Kuntokierros 6.9.

Olympialailaiset, jotka pidetään 16.9.

Rautaveden maratonin iltana pidämme pikkujoulun. Mahdollisesti myös vaellusreissu järjestetään, jos se saadaan sopimaan kalenteriin ja sille on riittävästi lähtijöitä.

Teimme myös vuodenvaihteessa hieman ikävän päätöksen, luovuimme Suomen Aikuisurheiluliiton jäsenyydestä, jäsenyydelle ei tällä hetkellä ole mitään perustetta, jäsenemme eivät kilpaile SAULin kisoissa, ja jos joku kilpaileekin hän edustaa jotain muuta seuraa joka tarjoaa osallistumismaksun, mitä valitettavasti pieni yhdistyksemme ei pysty tarjoamaan. Mielellämme pyörrämme tämän päätöksen myöhemmin mikäli sille ilmenee tarvetta.

Lopuksi ajatuksia miksi kannattaa juosta (ja ehkä myös miksi mina ja Haruki juoksemme)

Juoksussa on monia etuja , ensiksi siihen ei tarvita ketään muuta eikä myöskään mitään erityisiä välineitä. Et tarvitse mitään erityistä paikkaa juostaksesi, niin kauan kuin on juoksukengät ja tietä voit juosta sydämmesi kyllyydestä, Tennis ei ole sellaista, sinun pitää matkata tenniskentälle sekä olla joku jonka kanssa pelaat . Uida voit yksinäsi mutta sinun täytyy silti matkustaa altaalle.

Näin perustelee Haruki Murakami kirjassaan:  What I talk about when I talk about running, sitä miksi hän on valinnut juoksemisen. (Oma Suomennokseni, kirja on myös käännetty Suomeksi mutta sitä versiota en omista)

Eli tuon mukaan ei tarvita edes Liikuttavia vaan juoksua voi harrastaa yksinään mutta kaikki ovat tervetulleita lenkeillemme, lenkki menee toisinaan huomaamatta siinä sivussa kun vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia.

Liikuttavat ry:n hallituksen puolesta: Kari Nieminen

Takaisin

Liikuttavat / Porukalla lenkkaria toisen eteen / Ylös